Tips

Om de serie eens goed te kunnen bekijken, moet je er ook echt wel even voor gaan zitten. Kijk je toevallig naar een zender die de serie aan het uitzenden is, maar val je er halverwege een seizoen in? Dan is een goede tip om hm dan niet te gaan volgen. Dan kun je beter via andere wegen gaan kijken, om de gehele serie Heroes dan vanaf het begin tot aan het einde te kijken. Val je er halverwege in, dan is het verhaal een beetje moeilijk te volgen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het dan niet meer mooi is, maar dat is een geheel ander verhaal.

Een andere tip is om je niet teveel aan bepaalde karakters in de serie te gaan hechten. Zoals je verderop op de website al hebt kunnen lezen, er zullen een aantal karakters verdwijnen en als je net midden in de serie aan iemand gewend bent, het misschien je favoriet is, dan is het heel erg sneu om er dan achter te komen dat die uit de serie zal verdwijnen. Aan de andere kant, misschien komt hij of zij ook wel weer terug? Het blijft lastig om niet van bepaalde personages in goede films of in dit geval een serie te gaan houden.

Geniet vooral van de serie Heroes

 

serie Heroes tekens
serie Heroes tekens

Wat je vooral moet gaan doen is van de serie gaan genieten. Het heeft een behoorlijk unieke verhaallijn en laat zien dat superhelden ook op een geheel andere wijze kunnen ontstaan en hun werk kunnen doen. Het mysterie, de spanning en de mooie visuele aspecten van Heroes maakt het zeer de moeite waard om te gaan kijken. Wat ons betreft een echte aanrader die je niet moet missen. En hopelijk worden er nog meer vervolgseries van gemaakt, dat zou voor ons als fans natuurlijk helemaal te gek zijn.